Często zadawane pytania
Czy Prodiga ma jakieś skutki uboczne?
Wszystkie składniki Prodigi zostały dokładnie przebadane i uznane za bezpieczne przez Mattilsynet, Norweski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności. Nie należy przekraczać dziennej dawki. Brak potwierdzonych skutków ubocznych preparatu Prodiga, a stosowanie produktu jest uznane za bezpieczne. Podobnie jak w przypadku wszystkich innych produktów probiotycznych, w ciągu pierwszych kilku dni możesz doświadczyć tymczasowego wzrostu produkcji gazów jelitowych i częstszych wzdęć. To normalne, ponieważ organizm przystosowuje się do produktu.
W trakcie ciąży i podczas stosowania leków na receptę należy skonsultować się z lekarzem przed wprowadzeniem większych zmian w diecie lub przed rozpoczęciem stosowania jakiegokolwiek suplementu diety.
Jaki jest koszt wysyłki?
Koszt wysyłki wynosi 39 PLN i jest wliczony w cenę.
Ile kapsułek zawiera każda przesyłka?
Pierwsza dostawa obejmuje 30 kapsułek. Kolejne dostawy obejmują 90 kapsułek.
Czy Prodigę należy przechowywać w chłodnym miejscu?
Nasze bakterie kwasu mlekowego są chronione przez unikalną technologię kapsułek. Oznacza to, że liofilizowane bakterie w kapsułce mogą dotrzeć do jelita, gdzie ożywają i mogą zadziałać dokładnie tam, gdzie powinny. Bakterie rozwijają się lepiej w niskich temperaturach, dlatego zalecamy przechowywanie produktu w temperaturze od 10 do 25 °C, aby zapewnić przetrwanie bakterii.
Po jakim czasie widać efekty stosowania suplementu Prodiga?
Prodiga to inwestycja w Twoje zdrowie. Produkt działa najlepiej, gdy jest stosowany regularnie przez dłuższy czas. To kiedy i jakie efekty będą widoczne, zależy od osoby i może się różnić w poszczególnych przypadkach (2-6 miesięcy).
Co zawiera Prodiga?
Les også
Hva er egentlig melkesyrebakterier? Alt du trenger å vite
Tarmen vår inneholder milliarder av bakterier. Noen hjelper oss med å bryte ned og fordøye maten vi spiser, mens andre produserer stoffer som kroppen trenger. Disse kan du få i deg gjennom mat eller drikke.
5 ting du bør vite før du velger melkesyrebakterier
De siste årene har stadig flere fått øynene opp for melkesyrebakterier.
Hva er egentlig melkesyrebakterier? Alt du trenger å vite
Tarmen vår inneholder milliarder av bakterier. Noen hjelper oss med å bryte ned og fordøye maten vi spiser, mens andre produserer stoffer som kroppen trenger. Disse kan du få i deg gjennom mat eller drikke.